Darabani.org

Cel mai nordic oraş de pe internetul românesc

Să vorbim despre Darabani

2

Ne-am pus în gând să facem un site care să ne-amintească de ce trebuie să fim mândri că suntem din Darabani. Să ne aducă aminte că Darabaniul are oameni valoroşi, capabili de fapte extraordinare. Şi, mai ales, să ne aducă aminte că fiecare avem nu doar datoria, ci şi forţa pentru a face lucruri valoroase la rândul nostru.

Aici vom scrie despre Darabani şi despre dărăbăneni, despre istoria noastră şi despre planurile noastre de viitor. Unele articole le preluăm din presa centrală, pe altele le vom scrie chiar noi, dărăbănenii.

Să scriem despre locurile frumoase din Darabani şi din împrejurimi. Să scriem despre oamenii deosebiţi, pitoreşti ai locului, mai mult sau mai puţin faimoşi. Să scriem despre istoria locală.

Avem multe resurse, multe idei, multe teme de articole, multe cercetări de făcut. Cine e interesat să dea o mână de ajutor?

2 Comments

  1. sandu

    Am mai trimis un comentariu prin care mi-am oferit sprijinul la acest proiect. Anul acesta Darabaniul se afirma inca odata pe plan cultural. Domnul Gheorghe Cliveti, originar din Darabani, prof. univ. dr. la Facultatea de Istorie a Universitatii Al. I. Cuza din Iasi, a fost numit la inceputul acestui an Director al Institutului de Istorie A. D. Xenopol din Iasi. Din pacate este o personalitate prea putin cunoscut in orasul natal, biblioteca oraseneasca neavand nici una din numeroasele sale lucrari.

    Reply

So, what do you think ?